nieuwbouw zand en honing twee onder een kap woningen

Het project

Zand en Honing is onderdeel van project Rijnvaart, dat deel uitmaakt van de gebiedsontwikkeling Waelpark, een langgerekt gebied tussen ‘s-Gravenzande en Naaldwijk. Rijnvaart wordt begrensd door de Rijnvaartweg en de watergangen Poelwatering en De Nieuwe Vaart. Hier worden circa driehonderd huizen, een doorlopende ecologische zone en een nieuwe waterverbinding gerealiseerd. Je kunt hier wandelend, op de fiets, joggend of lekker met de hond kilometers mooie tochten maken. Geïnspireerd op de ecologische verbindingszone wordt het open gebied in Zand en Honing ook groen een waterrijk gehouden.

GEVARIEERD WONEN

Keuzes die passen bij jouw wensen

In Zand en Honing kun je ook kiezen uit één van de 100 royale eengezinswoningen verdeeld over verschillende woonblokken en variërend in breedte en woonoppervlak. Je kunt kiezen uit drie breedtes: 5,4, 5,7 en 6,0 meter. de woonoppervlaktes zijn respectievelijk vanaf 118, 125 of 132 m2. De auto parkeren kan op de openbare weg, langs de straten en in de parkeerhoven.

Woningtypes bekijken

SPEELSHEID EN VARIATIE

In kleur, hoogte, verspringingen en kap

Hoekwoningen en verschillende tussenwoningen zorgen met ondermeer dwars- en verhoogde kappen, erkers en puntgevels voor speelsheid en variatie. De woonblokken worden afgewisseld door verspringende voorgevels of verhoogde kappen waardoor extra ruimte wordt gecreëerd. Een opgetilde dakkap van ca. 40 cm betekent heerlijk meer woonruimte op de bovenste etage. Woningtype Zilverenzand met een opgetilde kap is 132 meter en woningtype Rozenzand 140 meter. Samen met de verschillende steenkleuren zorgt dit voor een afwisselend gevelbeeld met voor ieder wat wils.
Beschikbare woningen bekijken

In Zand en Honing komen verschillende typen woningen in een eigentijdse en onderscheidende architectuur. De woningen zijn energiezuinig en aardgasvrij. Heb je interesse in een woning? Bekijk het beschikbare woningaanbod op de kavelkaart

Bekijk de kavelkaart  Of download de brochure