De verkoop van de 30 royale ééngezinswoningen in de tweede fase van Zand en Honing is gestart! De royale ééngezinswoningen zijn er in 3 verschillende woningtypen met groottes vanaf 118, 125 en 132 m². Bekijk nu de verkoopdocumentatie en schrijf je direct in voor de woning(-en) van jouw voorkeur.

Uitgebreide verkoopdocumentatie

Vanaf nu is de gedetailleerde informatie over deze woningtypes beschikbaar op deze website. Onder downloads bekijk je de brochure, de technische omschrijving en de prijslijst van de te kiezen optiemogelijkheden. Heb je hier vragen over? Aarzel niet en neem contact op met één van de betrokken makelaars of Heijmans Vastgoed. Wij helpen je graag!

Naar de downloads

Schrijf je in!

Vanaf nu is het mogelijk om je digitaal in te schrijven voor de woning(-en) van jouw voorkeur via het formulier op de website. De inschrijving sluit op woensdag 6 maart aanstaande om 12.00 uur. Hierna vindt de toewijzing plaats. Na de inschrijftermijn volgt de toewijzing, de helft van de woningen wordt toegewezen volgens het gemeentelijk inschrijfsysteem, de andere helft volgens een reguliere toewijzing.

Naar het formulier