Tussen Naaldwijk en ’s-Gravenzande

ALLES BINNEN HANDBEREIK

Zand en Honing ligt aan de oostkant van de kustplaats ’s-Gravenzande en centraal in het Westland. Vanaf deze plek ben je op de fiets binnen een klein kwartiertje op het strand, in een natuurgebied of in een half uur met de auto in het centrum van den Haag. Lekker om even een strandtent te bezoeken, de stilte op te zoeken of een dagje te gaan shoppen.

Op de onderstaande afbeelding is er te zien hoe het gebied er straks mogelijk uit zal zien.

Disclaimer: De inrichting van de openbare ruimte is nog niet definitief. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Kwartiertje fietsen en dan lekker uitwaaien op het strand

’s-Gravenzande is het enige Westlandse dorp met stadsrechten en staat ook wel bekend als Koopstad aan zee, een naam bedacht door de winkeliers en ondernemers. Gezellige restaurants, terrasjes en strandpaviljoens geven je een vakantiegevoel. De dagelijkse boodschappen doe je om de hoek en ook allerlei andere voorzieningen zoals scholen en sportverenigingen zijn in ‘s-Gravenzande te vinden.

Je woont hier in een groen en waterrijke omgeving met alles binnen handbereik. Vanaf zand en Honing wandel je zo naar het gezellige stadscentrum. ’s-Gravenzande heeft drie kilometer aan mooie zandstranden. Festiviteiten en optredens in Westland trekken veel bezoekers en zorgen voor levendigheid, flair en gezelligheid. En wil je er even helemaal uit dan ben je in no time bij de plas van alle Winden, de recreatieplas Prinsenbos, het Staelduinse Bos en duingebied De Banken.

Westland, altijd wat te beleven

  • Bloemenfestijn ‘het Varend Corso’
  • Feestweken in Westland• druiventuin
  • Oldtimer festival ‘s-Gravenzande
  • Rondvaart naar de Pluktuin
  • Eenden Tours Westland

Lees meer over het project